Hos oss på Acino värdesätter vi personlig utveckling och möjlighet att påverka sin egen vardag gällande uppdrag och arbetsuppgifter. Vi är på ständig jakt efter duktiga medarbetare, både seniora och juniora.

Berätta lite om dig själv genom att skicka iväg en spontanansökan till oss så kontaktar vi dig.

Är du vår nästa anställd?

Acino söker nu en person med några års erfarenhet. Du rör dig med trygghet mellan olika tekniker utan att behöva vara expert på allt. Ett mycket gott tecken är om du ofta finner dig i sammanhang där du hjälper dina kollegor och kanske får en roll som mentor. Har du dessutom jobbat som konsult är det meriterande!

På Acino jobbar vi med uppdrag som är viktiga för oss, vi tar med glädje på oss uppdrag som bidrar till samhällsnytta. Exempel på detta kan vara applikationer för att kvalitetssäkra medicinsk utrustning, infrastruktur inom telekom, beslutsstöd inom hälso- och sjukvård, tjänster till medborgaren för viktiga samhällsfunktioner; folkhälsan eller lika villkor.

I våra samtal hör du oss ofta prata om React, Angular, Vue, Javascript, Typescript, Java, C#, .Net, C++, SQL, Docker, Azure DevOps, Git, UX, automatiserad testning, agil metodik, kundnöjdhet och tillgänglighet.

Acino är ett kompetensbolag inom systemutveckling som jobbar personalnära. Som anställd ger vi dig förutsättningar att kompetensutvecklas genom intressanta och bra utbildningar. Oavsett om du sitter ute hos kund eller i Acinos egna lokaler kommer du att kontinuerligt bjudas in till träffar, utbildning och andra aktiviteter. Vi på Acino tycker att det är viktigt med en tajt personal som trivs, därför hittar vi ofta även tillfällen att träffas och umgås utanför arbetet. Vi jobbar för kundnöjdhet och tillgänglighet!

Låter detta intressant?

I så fall, krångla inte till det, beskriv vem du är och varför du är intresserad av tjänsten, så tar vi ett samtal eller en träff!

Maila oss så återkommer vi: info@acino.se